Visvijver info

Als recreatieve sportvisser bent u van harte welkom op onze visvijver. De vijver heeft een oppervlakte van 35000m² en een mooi visbestand voor zowel vaste hengel/feeder vissers tot gedreven karper-visser

Onze jaarlijkse opzettingen kan u volgen op onze facebook-pagina, evenals regelmatig foto’s van mooie vangsten en/of wedstrijdinformatie!

Mooie exemplaren karpers, steur en zelf een meerval dagen u en uw vislijn uit!

Enkele keren per jaar kent onze vijver een volledige bezetting door wedstrijd/karperclub wedstrijd en afhuring vijver. Dan kan er niet gevist worden. Hiervoor kan u best vooraf informeren. Evenals steeds vooraf aan te melden alvorens plaats te nemen aan de waterkant. Zodat u ook indien er zich een wedstrijd zou voordoen op de hoogte bent van eventuele bezette kanten.

Wist u dat?  U vissersfrietjes vooraf kan bestellen in de brasserie aan voordelige prijzen (consumeren aan de vijver), evenals enkele gefrituurde bijgerechten, burgers, pizza

Wist u dat? U onderlijnmateriaal witvis/feedervissen – mini boillies en klein karpermateriaal bij ons kan verkrijgen.

Hieronder vindt u onze tarieven voor elke vis-vergunning terug. Opgelet: informeer ook voor het visreglement. U dient hiervan op de hoogte te zijn.

Vragen over de visvijver : gsm Tonny : 0496/175210

vissen