A LA CARTE

Naast onze gerechten op de menukaart, zijn wij steeds voorzien van seizoensgebonden suggesties.

O.A. ASPERGES OP Z’N VLAAMS / VISSERSPLANK / COQ AU VIN

Hoofdgerechten:

Steak natuur of champignons of peper of bearnaise

Steak tartaar met garnituur of door de chef bereid

Vol au vent hoevekip-hollandse saus

Vissersbord v/d chef – basilicumsaus

Gegratineerd vispannetje

Slibtongetjes (3st)

Scampibrochette met slaatje en frietjes

Gerookte zalm met z’n garnituur

Salade Scampi-appel

Salade Lauwe geitenkaas

Salade surf en turf (mozzarella/scampi/italiaanse ham)

Salade Mandelvijver (ger. zalm/scampi)

Kaaskroketjes

Garnaalkroketjes

Croque Monsieur / Boem Boem / Hawai

****

****

****

Kinderkaart:

frikandel 2st met frietjes en slaatje

appelmoes

Kindersteak

Kinderspaghetti

Kaas of Garnaalkroketje

Voorgerechten

Scampi room

Scampi look

garnaalkroketten

kaaskroketten

Duo garnaal/kaas

Carpaccio rund-parmezaan