A LA CARTE
Naast onze gerechten op de menukaart, zijn wij steeds voorzien van seizoensgebonden suggesties.
O.A. ASPERGES OP Z’N VLAAMS / VISSERSPLANK / COQ AU VIN
Hoofdgerechten:
Steak natuur of champignons of peper of bearnaise
Steak tartaar met garnituur of door de chef bereid
Vol au vent hoevekip-hollandse saus
Vissersbord v/d chef – basilicumsaus
Gegratineerd vispannetje
Slibtongetjes (3st)
Scampibrochette met slaatje en frietjes
Gerookte zalm met z’n garnituur
Salade Scampi-appel
Salade Lauwe geitenkaas
Salade surf en turf (mozzarella/scampi/italiaanse ham)
Salade Mandelvijver (ger. zalm/scampi)
Kaaskroketjes
Garnaalkroketjes
Croque Monsieur / Boem Boem / Hawai
****
****
****
Kinderkaart:
frikandel 2st met frietjes en slaatje
appelmoes
Kindersteak
Kinderspaghetti
Kaas of Garnaalkroketje
Voorgerechten
Scampi room
Scampi look
garnaalkroketten
kaaskroketten
Duo garnaal/kaas
Carpaccio rund-parmezaan